Disclaimer

Gebruik van: http://www.memoiresdunefillenoyee.nl / “Mémoires d’une Fille Noyée”
Geldig vanaf: 25 juni 2014

Gebruikersvoorwaarden

– Het lezen van alle informatie op deze site gebeurt uit vrije wil. Verlaat deze site wanneer je de gebruikersvoorwaarden niet accepteert. Wanneer je, hoe dan ook, meer herstel gerelateerde artikelen wil lezen: blijf nog even, alsjeblieft.

– Ik behoud me het recht voor om op ieder moment de inhoud aan te passen en/of onderdelen te verwijderen. Zonder daar aan jou mededelingen over te moeten doen. De disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Kijk hier regelmatig.

– Ik doe mijn best om de informatie op deze site regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht kan het voorkomen dat de inhoud onjuist en/of onvolledig is. De informatie op deze site is op geen enkele manier een vorm van professioneel advies en kan op geen enkele manier medisch advies vervangen. Een eetstoornis is een ernstige en dodelijke ziekte. Zoek professionele hulp.

– Ondanks mijn inspanning om je te voorzien van accurate informatie op het moment van publiceren, kan het voorkomen dat de informatie minder accuraat wordt wanneer de tijd verstrijkt. Aarzel niet contact met me op te nemen op het moment dat blijkt dat informatie inaccuraat is. Ik zal alles laten vallen om de informatie aan te passen na het leegdrinken van mijn kopje thee.

Copyrights

– Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van de informatie op deze site is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Tenzij anders vermeld: ik, Yvonne, bezit alle intellectuele eigendommen op deze site.

Vrijwaring

– Gebruikers mogen een bijdrage leven in de vorm van een reactie op mijn blog en/of op het forum. Ik ben op geen enkele manier verantwoordelijk voor de bijdragen van deze gebruikers. De mening, opinie en perceptie van deze gebruikers kunnen mij op geen enkele manier worden aangerekend. Ben je van mening dat een bepaalde gebruikersinhoud niet door de beugel kan? Ik zal mijn best doen de zaak serieus te onderzoeken en indien nodig ingrijpen. Neem contact op via het contactformulier!

– Voor de inhoud op de site opgenomen hyperlinks en diensten van derden ben ik niet verantwoordelijk.

– Alle informatie op www.memoiresdunefillenoyee.nl is bedoelt ter informatie en vermaak. Deze website is een uiting van mijn persoonlijke visie. Houd er rekening mee dat sommige artikelen mogelijk een andere visie hebben dan je gewend bent.

– Ik kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor fouten met betrekking tot spelling, grammatica en interpunctie. Ik ben een mens. Geen robot.

– Ik geef geen medisch, juridisch, gynaecologisch, antropologisch of (…) advies. Het lezen van deze informatie, zowel impliciet als expliciet, is op eigen risico. Ga op je eigen instinct af en zoek professioneel advies.

– Ik zal me inspannen de site 24 uur per dag, 365 dagen per week, bereikbaar te houden. Het kan voorkomen dat dit niet het geval is. Updates, storingen: ik heb hier niet altijd invloed op en ben, daaruit voortvloeiend, niet altijd verantwoordelijk. Ik zal mijn best doen om de site, wanneer onbereikbaar, zo snel mogelijk online te krijgen. Ik vraag hiervoor je begrip.

Privacy

– Persoonlijke en/of contactgegevens zullen niet worden doorgesluisd naar andere bedrijven. Je zult op geen enkele manier gespammed worden. Ik zal geen kerst- en of verjaardagskaarten sturen. Wél wanneer je daarom vraagt. Ik ben daarentegen niet verantwoordelijk voor de manier waarop gebruikers met deze persoonlijke- en contactgegevens omgaan.

Reserve Rights

– Ik behoud me het recht voor om reacties te veranderen of te deleten zonder je daarvan op de hoogte te stellen. Berichten die -automatisch- bestempeld worden als spam, reacties die een groep of een persoon aanvallen, reacties met bedreigingen, scheldwoorden, gewichten, BMI’s en/of reacties die op een andere manier dreigend overkomen. Ik accepteer wél complimenten, bloemen en virtuele knuffels.

– Ik heb het recht om de focus van de site te verleggen op een ander onderwerp. Ik heb ook het recht om mijn site te verkopen, af te sluiten en/of de gebruikersvoorwaarden te veranderen.

Dank voor het bezoeken van mijn site. Veel plezier met neuzen!

Liefs,
Yvonne